ACCTO - Toekomstvisie

We streven ernaar om cijfers, dankzij de digitalisering, steeds korter op te volgen om ze ter beschikking te stellen van de klant.
Op die manier blijft de klant permanent op de hoogte van zijn financiële, fiscale en sociale situatie en kan hij zijn beleid, daar waar nodig, bijsturen.

Op het vlak van de verwerking van boekhoudstukken is 2020 een belangrijk kanteljaar geworden. Steeds meer documenten worden elektronisch aangemaakt en verstuurd. De mogelijkheden om deze digitale documenten ook automatisch te verwerken in de boekhouding, nemen hand over hand toe. De digitalisering heeft dan ook definitief zijn intrede gemaakt.

Bij ACCTO zijn we klaar voor de toekomst. We testten reeds verschillende facturatiepakketten uit, met wisselend succes, maar ook de verwerking van gescande facturen (Basecone, Furoo, Yuki) en elektronische bankuittreksels (CODA) behoren tot de mogelijkheden.

Op korte termijn streven we ernaar om het permanent dossier en de boekhoudstukken in een digitaal archief op te slaan. Klanten die nog steeds op de traditionele manier werken of wensen te werken, zullen persoonlijk begeleid worden om de overstap naar het digitale tijdperk probleemloos te nemen.

 

Op die manier kan ACCTO zich nog meer focussen op adviesverlening en u en uw firma bijstaan bij de belangrijke stappen in het ondernemerschap.

Nous utilisons des cookies pour retenir vos préférences de langage et améliorer votre expérience de surf. En savoir plus[OK]