ACCTO - Boekhouding

Wie een eigen zaak heeft, moet aan veel tegelijk denken. Soms kan de boekhouding zodanig veel tijd innemen dat het moeilijk wordt om het overzicht te behouden.
ACCTO begeleidt u stap voor stap in de opstart van uw onderneming. Terwijl wij alle nodige documenten voor u verzorgen, kunt u zich met een gerust hart concentreren op het uitbouwen van uw zaak.

De dienstverlening van ACCTO begint bij het verzorgen van uw boekhouding. Alle facturen en bankuittreksels worden nauwkeurig en tijdig verwerkt zoals het hoort.
Verder begeleiden en adviseren wij u bij de organisatie ervan.

In het verdere verloop staan wij ook steeds voor u klaar. Om de evolutie van uw zaak te ondersteunen bezorgen wij u regelmatig periodieke en jaarlijkse rapporten. Als afsluiter gaan we in nauw overleg uw onderneming fiscaal optimaliseren en alle afsluitwerkzaamheden behandelen.

Er wordt een vaste dossierverantwoordelijke aan u toegewezen die uw boekhouding nauw opvolgt. Deze persoon kent uw onderneming van kop tot teen en staat borg voor een optimale en efficiënte opvolging van uw dossier.

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]