ACCTO - Fiscaliteit

Als pas startende ondernemer is het niet evident om meteen alles te weten over fiscaliteit.

Het is noodzakelijk dat uw aangifte in de  vennootschaps- en personenbelasting tijdig wordt ingediend. Bij ACCTO doen we dit nauwgezet, correct en deskundig.
Alle mogelijkheden die de wetgeving biedt, worden ten volle benut. Naast het opstellen van uw aangifte, optimaliseren we deze tot in de puntjes en dienen we deze voor u in.

Alle wijzigingen in de fiscale wetgeving worden op de voet gevolgd. Hierdoor kunnen we u op elk moment een antwoord geven op uw fiscale onzekerheden.

Op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw specifieke fiscale situatie is ons einddoel.

We staan voor u paraat om u bij te staan in uw contacten met de fiscus, bijvoorbeeld bij controles of bij het indienen van bezwaarschriften.

Onze medewerkers zijn in staat om u van uitstekend advies in bijzondere fiscale kwesties te voorzien en kunnen u vervolgens verder helpen bij het opstellen van een fiscaal plan die veel voordelen kan opleveren.

Op basis van uw persoonlijke situatie zullen wij u ook perfect kunnen bijstaan in uw belastingdossier, dit zowel voor zaakvoerders, vrije beroepers, als uitbaters van een eenmanszaak.

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]