ACCTO - KMO-Portefeuille

Ondernemen omvat veel meer dan alleen boekhouding en fiscaliteit. Van bij de start heeft een ondernemer nood aan specifieke begeleiding en advies. Dit blijft zo gedurende de groeifase en wordt nog intensiever wanneer bv. een familiale opvolging, een verkoop, een fusie of een liquidatie zich voordoet. Het is voor u als ondernemer absoluut noodzakelijk om in elk van deze specifieke fases te kunnen rekenen op een competente en betrouwbare adviseur.

ACCTO beschikt over deze professionele adviseurs. We stemmen onze service af op uw individuele situatie. Daardoor kunnen wij u het advies geven dat precies bij elke individuele behoeften aansluit. ACCTO heeft een erkenning als kwaliteitsvolle dienstverlener bij de KMO-portefeuille. Dit houdt in dat u, mits voldaan aan een aantal voorwaarden voor (strategische) adviezen zoals haalbaarheidsstudies, SWOT-analyse, overdrachten... tot 30 % subsidies van de overheid kan verkrijgen.

Meer informatie hieromtrent vindt u op de site van de KMO-portefeuille.


Indien u hierover vrijblijvend een afspraak wil maken, staan wij steeds ter uwer beschikking.

 

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]